Pentru noi, românii, perioada sărbătorilor este mereu una cu mese îmbelșugate, cărora, ce-i drept, e greu să le reziști. Cum facem să trecem de la post la masa de Paște, fără să suferim de probleme digestive? Iată o întrebare la care putem răspunde cu o recomandare a cunoscutului medic Alin Scarlat.
Fie că vorbim de sărbătorile de iarnă sau, în cazul de față, de Paște, acestea presupun și o provocare alimentară, la care mulți dintre noi fac față cu greu.
Vorbim de mesele îmbelșugate din care nu lipsesc preparatele tradiționale cărora e greu să le reziști.
Tentațiile sunt mari și felurile de mâncare sunt pentru toate gusturile.
De Paște, spre exemplu, meniul e plin de mâncăruri delicioase dar și destul de greu de digerat.
Fie că ne referim la tradiționalul miel din această perioadă, care poate fi sub formă de friptură sau drob, căruia îi adăugăm ouă înroșite din belșug, cozonac și pască, eventual o salată boeuf, o ciorbă de miel sau alte preparate delicioase, organismul nostru are nevoie de un ajutor pentru a putea digera toate aceste feluri de mâncare fără să aibă de suferit prea mult.
Un aliat de succes în această perioadă este As-Digest, un supliment alimentar creat după o rețetă a binecunoscutului Dr. Alin Scarlat.
AS-DIGEST este special conceput pentru ameliorarea tulburărilor gastro-intestinale, îmbunătățirea absorbției intestinale, stimularea secrețiilor gastrice, hepatice, pancreatice și intestinale, flatulență.
Acesta este recomandat persoanelor cu digestie dificilă, după mese copioase, alimente greu digerabile, disfuncții biliare, pentru balonare, colite de fermentație; poate fi administrat pentru reglarea florei intestinale.
În compoziția acestuia regăsim doar ingrediente naturale, cum ar fi pulberi de Angelica, Busuioc, Cimbrișor și Anason.
(P)